Антонио Зографски

Антонио Зографски е 20-годишен студент од Велес. Тој студира на Факултетот за арт и дизајн при Европски Универзитет – отсек графички дизајн. Антонио е млад ентузијаст со голема желба да истражува новости на пазарот, долгогодишен графички дизајнер, организатор и диџеј кое му е главно хоби во текот на викендите.

Антонио на ИФФС за прв пат јавно ќе говори за своето искуство во индустријата за лажните вести во Велес.