Милица Војиновиќ

новинарка

Новинарката Милица Војиновиќ е дел од Мрежата за истражување криминал и корупција – КРИК од Белград. Покрај истражувањата, следи и дневни случувања и ги покрива најголемите судења поврзани со корупција.

Апсолвентка е на Факултетот за политички науки во Белград.